19 juli 2012

Published!

Even een kort berichtje, ik sta met een lezersidee in de nieuwste Creatief Met Foto´s, maar liefst 1 1/2 pagina dus daar ben ik apetrots op natuurlijk. Over een poosje kan ik hier laten zien wat ik heb ingestuurd, tot dan alvast een foto van de uitgave :)

Yeah I was published in the Dutch scrapbookersmagazine Creatief met Foto´s!! Very proud of course :) In a little while I can show you what I made, but here´s a pic of the magazine.Verder heb ik niks meegemaakt...

10 opmerkingen:

scrapsylz zei

Terecht dat je trots bent, 15 pagina's, wow! Ik word nu wel heel nieuwsgierig naar wat je gemaakt hebt. Ligt het blad al in de winkels? Dan ga ik snel even neuzen. In elk geval gefeliciteerd met je publicatie!!

Scrappiness zei

dank je wel maar laten we niet overdrijven :):) de komma is wat slecht leesbaar het is 1 1/2 pagina ;)

Marieke zei

Wat was het spannend he, dat wachten! Maar het is de moeite waard geweest. Prachtige box heb je gemaakt!

Groetjes Marieke

Marjolijn van Elsberg zei

Leuk hoor Jo, en heel terecht dat je daar trots op bent, zou ik ook zijn!!!Ben heel benieuwd, nog steeds geen CMF kunen bemachtigen.

Julie Tucker-Wolek zei

Woooooooooo hooooooooooooo!! CONGRATS!!!!

Brendaxx zei

Ja echt ontzettend mooi je box Jo! Gefeliciteerd met je publicatie!!
Groetjes,Brenda

Anoniem zei

SUPER!! En terecht,je maakt prachtige dingen! Gefeliciteerd!Is het blad al uit? Een kaart van mijn dochtertje gaat ook binnenkort gepubliceerd worden in een Enegls blad,daar ben ik natuurlijk apetrots op!

Ellen zei

oh leuk Jo, ik wou dat ik het kon zien..(ben niks nieuwsgierig)

ik begrijp dat het 1 van je babyboxen is.
hoop dat je inspiratie snel weer op komt duiken.

Alida zei

Ik had het gezien Jo, wat ontzettend leuk en het is ook een prachtig project wat gepubliceerd is. Geniet ervan!

bmartes zei

Gefeliciteerd Jo met je publicatie! Hier in Zwitserland is helaas geen CMF te koop;-) Maar zodra ik in Nederland ben ga ik op speurtocht!
Liefs,
Arja