13 maart 2012

Projecten Scrapfever online weekend

Afgelopen weekeind een online scrapweekend gehad bij Scrapfever. 11 Workshops in 3 dagen, wat een marathon, maar wat leuk om te doen zeg!!!! En beregezellig, dat chatten en scrappen tegelijk. Ik heb ze op 3 na allemaal gemaakt. Gelukkig maar, want later komt het er meestal niet meer van. 

Workshop Annemiek vrijdag 19 uur book in a box. Ik moet m nog een beetje afwerken hoor!
Workshop Eldi, vrijdagavond 21 uur. Een supergave techniek met plastic tasjes, een strijkbout en verf..

deze bewust met een bedrukt tasje gedaan, geeft ook een leuk effect :)


Workshop Marieke zaterdagochtend 11 uur. YEAH ik heb een KAART gemaakt :):):) Dat mag wel in de krant. Schaamteloos gelift hoor, dat wel. Superleuk techniekje, met gescheurde strookjes afplakband, fotopapier en inkt.
Mijn eigen workshop, zaterdag 13 uur. Een opbergalbum voor stansjes, plaatjes en al die losse dingetjes die door je lades zwerven. De stap voor stap uitleg vind je hier

 

Workshop Suzanne, zaterdag om 19 uur deden we een blinde LO sketch, hier mijn uitwerking met prachtig Bo Bunny Cambridge papier dat ik van Anita kreeg


Workshop Debby, zaterdag om 21 uur. Debby had zelf een superleuke sketch getekend. Ik heb m uitgewerkt met papier van Maja Design


Workshop Cissy, zondagochtend om 11 uur. Een superleuk uitschuifdoosje. Binnenkant moet ik nog afwerken hoor.

Workshop Melanie, zondag 13 uur, en supergaaf bummetje! Is intussen ingepikt door mijn dochter, zij wil er fotootjes en teksten van haar vriendinnen in doen. Dat was weer een ideetje van Sandra :)


De laatste 3 projecten van zondagmiddag en avond heb ik niet kunnen maken helaas. Wie weet dat ik dat later nog doe.

Verder heb ik niks meegemaakt...

9 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

Wowwwwwwwww!! You were busy at all those workshops!! How fun!! I loveeeeeeeeee everything you made!! Just GORGEOUS!!!

scrapsylz zei

Zo zeg, jij hebt het druk gehad! Wat een leuke projecten komen er voorbij! Dat laatste albumpje vind ik echt gaaf, geen wonder dat je dochter het al heeft ingepikt, zou ik ook doen!
Erg leuk allemaal, ik ga zo even jouw eigen workshop doorlezen!

Ria zei

Zo zeg dat zijn super gave projectjes !!! dat boekje had ik ookwel ingepikt hoor, helelmaal toppie is dat !!!
de lootjes zijn ook erg leuk geworden.
mooi werk geleverd Jo>>>

groetjes Ria S.

jacqueline zei

Meid wat heb je veel gemaakt en allemaal zoooooo mooi.
Ik ben echt helemaal weg van je laatste albumpje......zooooooo mooi.
Ik vond het hartstikke gezellig om mee te doen, helaas ben ik nog steeds bezig met het eerste doosje van de workshop wahahaha (wel tussendoor nog een kaart gemaakt).

Groetjes jacqueline

Marjolijn van Elsberg zei

Echt super allemaal Jo, ik had al gezegd dat ik helemaal weg ben van je minalbum en dat leuke doosje, je spreuk op de lay out van Jacky is zoooo waar, die ga ik maar eens van je "lenen"!

Brendaxx zei

Het ziet er stuk voor stuk geweldig uit Jo! Heel knap dat je zoveel hebt gemaakt:)Ik wil dat minialbum ook nog maken,ziet er zo gaaf uit!

Marieke zei

Wat was het gezellig he?!?!
Jouw album vind ik echt een geweldig idee. Ben er dan ook superblij mee! Eindelijk eens mijn stansjes opgeruimd!

Ik vind je creaties stuk voor stuk geweldig mooi, maar dat ik je aan de kaart heb gekregen is misschien nog wel het mooiste van het hele weekend *lol*

Groetjes Marieke

Wiebine zei

Zo, jij bent lekker productief bezig geweest zeg. Dat album waarin je je stansjes kunt opbergen vind ik wel erg handig hoor, die zet ik op mijn to do lijstje.
groetjes,
Wiebine

Anoniem zei

Zo zeg,jij bent echt druk bezig geweest! En dan ook nog stansjes voor mij maken! Superbedankt en die mooie kaart!! Gaaf !En de thee ga ik vanavond lekker uitproberen!