10 januari 2012

Apenheul

Had al dagen zin om weer een layout te maken maar de inspiratie kwam maar niet, tot gisteren, toen Marieke een online cropje organiseerde en een leuke layout plaatste om te liften. Ik heb mijn platenkoffers omgekeerd en gekozen voor Websters papier. Daar heb ik nog heel veel van en met al het nieuws wat er aan komt moet ik eerst maar eens ruimte maken! Behalve een inktblokje heb ik verder eigenlijk geen ander materiaal gebruikt.
 

Verder heb ik niks meegemaakt...

6 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

This is GORGEOUS! I loveeeeeeeee that photo banner, and love love love all the fussy cutting!! :):):):):):):):):):):)

Brendaxx zei

Oh hij is prachtig Jo!! Webster's P. is ook zulk gaaf papier!!Geweldig ook die gorilla daar in het hoekje;) Vind het een superlootje met heerlijk al die uitgeknipte WP details:)
Groetjes,Brenda

Inge zei

Wat mooi!! Die gorilla heeft daar ook wel een mooi plekkie zo te zien! Wel een heel werkje zeker o alles uit te knippen!

Marjolijn van Elsberg zei

Prachtige l.o. Jo en Jacky ziet er zo schattig uit op deze foto.

Marian zei

oh, wat een leuke LO..En ik ben weg van je hekje!!...en die kikker...zóó leuk!
Groetjes,Marian

bmartes zei

Wat een leuke layout Jo!! Mooie foto ook...Leuk die dieren die je erin hebt verwerkt!
Groetjes,
Arja