7 november 2011

Keepsakes Box

Zo gaaf, ik kreeg weer een aanvraag voor een keepsakes box. Ook dit keer voor een jongetje. Uitgangspunt was natuurlijk weer het geboortekaartje en de mededeling dat de ouders het draakje van Prenatal erg leuk vinden. Nu kon ik daar niet echt iets van vinden maar wel Dinopapier van 3 Bugs In A Rug in de juiste kleurtjes en whitewash color core cardstock. Dit alles paste precies bij het supergave kaartje van kaart&co waarvan je hieronder het voorbeeld ziet. En ik vond op www.dafont.com hetzelfde lettertype! 
De deksel heb ik bewerkt met houten sterretjes van Xenos en ook met een stempel van een stenen muur en gesso.

Van het cardstock sneed ik "planken" en bewerkte die met schuurpapier.
Tot slot de finishing touch, het bewerken van de binnenkant met ronde doosjes van Xenos,  rechthoekig doosje dat ik zelf heb gemaakt, een tasje en labels. Natuurlijk met labeltjes in bijpassend lettertype.
 De leuke stansjes maakte ik laats bij Anita!

Verder heb ik niks meegemaakt...

7 opmerkingen:

jacqueline zei

Geweldig wat leuk zeg!!!!
Wat leuk ook om zo een opdracht te krijgen.
Vind al die leuke dingen erin ook zo leuk, heb toevallig afgelopen week nog met die kleine ronde doosjes bij de xenos in de handen gestaan en wist niet wat ik er mee moest maar nu ik jouw creatie zie , borrelen er allemaal ideeen op.

Groetjes Jacqueline

Marjolijn van Elsberg zei

Echt helemaal superleuk, ik wil ze nog steeds gaan maken voor allebei mijn kids maar het komt er maar niet van, misschien moet ik bij jou maar een verzoekje indienen? (knipooog) Echt prachtig gedaan. Op naar de volgende aanvraag!

Julie Tucker-Wolek zei

Absolutely stunning! I loveeeeeeeeeeeeeeee the colors, the stars....and love the mini boxes inside! :):):):):):):):):):):)

Rianne zei

Fantastisch!

Echt ik vind hm superleuk geworden! Erg goed gelukt :)

Unknown zei

Hij is echt prachtig!

Unknown zei

prachtig en wat een mooie kleurtjes zo bij elkaar!
leuk om zo`n opdracht te krijgen en je hebt er echt wat speciaals van gemaakt!
xox
linn

marika zei

wauw!
echt supermooi gemaakt.
Ik heb ook al een paar keer zo'n box gemaakt,binnenkort mag ik weer

groetjes,marika