7 oktober 2010

Layout, Kaart en Kreadoestemmen.....

Deze layout had ik ingezonden voor een challenge bij Lets get shabby; Ik kan ´m nu pas laten zien omdat ik niet tot de winnaars behoor. De uitdaging was combineer ruitjes en gebloemd papier. Ook deze foto werd  gemaakt in Sicilie, de bloemetjes van het bed kleuren mooi bij die van The Girls Paperie. Het ruitjesvel is van K&Company, life´s journey. Het transparante kaartje met teksten was verpakking van bloemen. Het vogeltje komt uit een plaatjesboek. De chipboard swirl heb ik met een paintdabber bewerkt en de groene blaadjes zijn zelfgemaakt. Ook het gipsen ornamentje heb ik zelf gemaakt met behulp van klei en een clearstamp.

Dit kaartje heb ik gemaakt naar aanleiding van de activiteiten rond world card making day op het Scrapfeverforum. Er staan nog een paar workshoppies op, die wil ik nog maken komende tijd en dan heb ik wel genoeg kaartjes gemaakt hoor, tot de volgende WCMD :) :)
Ik heb het labeltje nog niet bewerkt omdat ik nog niet weet wie het kaartje cadeau gaat krijgen.EN DAN......
Op de website van Kreadoe werd een wedstrijd uitgeschreven voor diverse categorieen. Ik heb 3 Sicilie layouts ingezonden en guess what......ik behoor tot de 10 finalisten in de categorie Scrapbooking!! Superleuk natuurlijk. Degene die de meeste stemmen krijgt binnen een categorie, wint 2 vrijkaarten en een shopper. Degene die de meeste stemmen krijgt over alle 5 de categorieen wint maar liefst 30 kaarten! Leuk toch.
....stem je op mij ??
www.kreadoe.nl/nl-NL/Bezoeker/KreaDoe%20Creatief/Stempagina%20Categorie%20Scrapbooking.aspx
Super! dank je wel alvast!!


Verder heb ik niks meegemaakt...

11 opmerkingen:

Wendy Schoonhoven zei

Wat een leuke layout zeg, mooie details en je gispen ornamentje vind ik ook erg leuk gedaan...groetjes, Wendy.

Lida zei

Wat is dat een geweldig
layout heb gemaakt
super mooi

groetjes Lida

Jolanda zei

a mooi layout. I love the flourishes and the bird - its very cute.

Greetings
Jolanda

Brenda zei

Wauw wat een super mooie LO en wat een geweldige foto van jou en Jacky. Je kaartje is ook erg mooi geworden.

bmartes zei

Leuke lo Jo, en wat een schattig geschenkkaartje! En ook nog genomineerd voor de Kreadoe. Jouw dag moet goed zijn ;-)
Groetjes,
Arja

=SANT= zei

Natuurlijk ga ik op je stemmen!
ik heb zojuist met 3 emailadressen op je gestemd!
morgen zal ik er nog een paar doen hihi(ik heb emailadressen genoeg)

=SANT= zei

gelijk nog maar ff 3x gestemd..
ik heb ook nog 4 emailadressen van mijn babygroep...
ik twijfel of ik die ook ga gebruiken.. ze zijn namelijk bijna het zelfde :S

ik hoor het wel wanneer WE met jou 30 kaarten naar de kreadoe beurs gaan hahahahahahah

X

Marjolijn van Elsberg zei

Nou Jo, wat jammer dat je niet tot de winnaars behoord, ik vind hem superleuk en goed aan de eisen voldaan, en uiteraard ga ik stemmen, als dat nu wel kan.

Groetjes weer,
Marjolijn.

Monique zei

Wat een prachtige LO is dit zeg!
Ik zal ook gelijk nog even doorklikken naar de site van de kreadoe! :)

Heidie zei

wat een mooie lo.En je kaartje ziet er ook erg mooi uit. Heb er pas ook zo'n soort kaartje gemaakt.

groetjes heidie

Unknown zei

whaaa zo geweldige foto
en super prachtige lo!!!

fijne avond meid!!!

groetjes carla