21 april 2010

Country Girl MMT#8

De een na laatste challenge van de Musical Mystery Tour en wat voor een zeg.... Een heleboel criteria, te weten cardstock, stof, ijzerdraad, chipboard, inkt en frutsels. En aan technieken wilden ze naaiwerk, stempelen en roest (techniek van Tim Holtz) zien..... Heb twee avonden gezocht naar de juiste foto en de juiste frutsels, maar ik ben erg tevreden met het resultaat. De foto is uit augustus 2000.

One more challenge to go after this one, which has a lot of criteria to attend to:
Kraft cardstock, fabric, wire, chipboard, habbadashy, ink and for the techniques stamping, sewing and rusting technique by Tim Holtz. Most difficult was to find the perfect photo and habadashy but very happy with the result! Picture was taken in august of 2000.


Als je het roesten ook wilt proberen dan kun je hier een filmpje bekijken (ongeveer bij 2 minuut 20). Ik heb zelf blauwe distressinkt als ondergrond gebruikt in plaats van vintage foto, vond ik gewoon leuker voor deze.

Verder heb ik niks meegemaakt...

7 opmerkingen:

sam zei

erg gaaf lo'tje!
er staat iets voor je op m'n blog :)

Petra zei

Een heel leuk lootje en je hebt de hanging sign al verwerkt zie ik. En zo superleuk bewerkt met de "roesttechniek", die ga ik zeker ook een keer proberen.

Unknown zei

leuk jo, mooie dingen heb je erop verwerkt.

Ellen zei

Ontzettend mooi geworden Jo!! Die roesttechniek is echt super zeg!!

ScrapEnjoy zei

Jolanda...wat ben je weer lekker bezig geweest, prachtig je details, mooie technieken, helemaal weer super meis.

lieve groet lilian

Raf mama’s mini dingen zei

hey jo! gaaf lootje weer zeg en super die roest techniek!! ben maar volger geworden van je zo raak ik je niet meer uit t oog haha kan ik nu eindelijk want heb ook een google account !! liefs raffa

Chantal zei

Hij is leuk Jo, leuke techniek heb je gebruikt.
Je lente-albumkijkdoosje is ook leuk geworden. Had hem nog niet bij Scraps gezien.