3 maart 2010

Challenge 1 Magical Musical Tour

Op het Australische Artistic Document speel ik mee met een 9 weken durende challenge, de Magical Music Tour. De eerste opdracht heet ´Salsa´en luidt:  gebruik vrolijke kleuren, glitters, plooitjes en verf.
Dit is mijn uitwerking:

At the Australian Artistic Document Forum I am playing along with a 9 week challenge called the Magical Music Tour. First challenge is named ´Salsa´and the rules are: use Bright Colours, Paint, Sparkle and Ruffles - ribbon or paper
This is my take:
Het papier is van Basic Grey (Cupcake & Euphoria) Het uiltje van Prima.  De verf op de achtergrond heb ik aangebracht met een creditcard, en om de foto een roezelkantje gebruikt. De takjes heb ik met een Martha pons gemaakt (waar ik heel lang naar heb gezocht). De bloemetjes zijn van allerlei herkomst. De lettertjes van Adornit. Alles wat je ziet komt van Scrapfever, alleen de glittertjes niet, die zijn van Xenos....

I have used Basic Grey Papers and black cardstock. Painted a background with my creditcard and blue and white paint. Ruffled some lace around the picture and put glitterglue on  the.... whatever it´s called. On the brown tag I sprayed glimmermist. 
THE

Verder heb ik niks meegemaakt...

5 opmerkingen:

Ilonka zei

hoi Jolanda wat is je layout mooi zeg!! Schitterend en wat een gave kleuren en je details vind ik echt helelmaal te gek.

groetjes Ilonka

Anoniem zei

Je challenge is geslaagd Jolanda....alleen iets heel anders dan ik van jou gewend ben....maar mooie detail en kleuren, super meis.

lieve groet Lilian

bea zei

Mooi lootje Jo , leuke details en technieken heb je gebruikt. Die glitters van Xenos zijn leuk he ! De pons van het takje is ook gaaf , heb die volgens mij toch in de handen gehad hierzo bij een scrapwinkel ....

Ellen zei

Vind je lootje erg leuk geworden!! En die pons wil ik ook heeeeeel graag...

Ellen zei

lekkere kleurtjes en een prima titel