20 januari 2010

Memory box

En weer hoop ik iemand blij te maken met een gealterd theedoosje waar ze herinneringen aan de babytijd van haar dochter kan bewaren.... Gelukkig zat er een foto op het geboortekaartje, dus die heb ik gebruikt achter het glazen deksel. De kist en de keine doosjes zijn beplakt met SEI Chocolat papier. Versierd met wat tule, een vintagplaatje en bloemetjes. De hoekornamentjes kreeg ik een keer van Marjolijn, heeft ze zelf gemaakt mooi hè! De rand is gestempeld met een muziekstempel van Prima en adirondak espresso inkt. Binnenin wat stempeltjes met goedbedoelde raad :). Verder zitten er doosjes in om haarlokje en tandjes in te bewaren en een tasje om haar eerste sieraadjes in te bewaren. In het andere kan dan nog een andere herinnering, speentje, sokjes o.i.d. En oh ja, voor wie zich afvraagt hoe ik aan die mini bingokaartjes kom...die heb ik gewoon uit de verpakking van het origineel geknipt!


I made another baby keepsakes box. Materials used are SEI Paper, Chocolat. Tulle, a vintagepicture, lace and flowers. Luckily there was a photo on the Stamps from Prima (music) and Inkado (words inside), Adirondak Espresso Ink. Also decorated some tiny boxes to save tooth, lock of hair and jewelry. Hope you enjoy it! The card included a beautiful photo of the young lady, so I put that behind the glass lid. The mini bingocards were just cut from the packing material of the big ones.Verder heb ik niks meegemaakt...

13 opmerkingen:

Ellen zei

Hij is weer ontzettend leuk Jo!!
Nog even en dan hoop ik ook zoiets te maken voor mijn schoonzusje, die is volgende week uitgerekend...eerst even afwacht of het een jongen of een meisje word...;)
Vind die hoekornamentjes wel echt super!!

wendela zei

dit is ook super zeg!!! dat zal echt heel erg gewaardeerd worden!! echt een grote schat!

Unknown zei

deze is ook ontzettend leuk!

Brenda zei

Wat een prachtige box daar zal ze vast blij mee zijn.

Chantal zei

Je bent lekker bezig meis, mooi geworden. Die ornamentjes zijn trouwens erg gaaf, vraag me af hoe Marjolijn die gemaakt heeft.

Lilian zei

Wat leuk dat je zoiets voor iemand hebt gemaakt, want het is een super leuk doosje geworden en idd de hoekjes zijn erg mooi...wat is Marjolijn toch handig he....hi hi.

lieve groet Lilian

jacqueline zei

Wow zeg wat een allemachtig prachtig doosje.....super!!!!
VInd je winteralbum trouwens ook zooooo mooi!

Groetjes Jacqueline

Inge zei

Wat een prachtig doosje!
Dat zijn nog eens leuke dingen om weg te geven:)
(en te krijgen natuurlijk)
Mooie ornamentjes trouwens!!

Rianne zei

Het blijft ontzettend leuk!

Ellen zei

wat een schattig cadeautje, leuk ook al die quotes erbij . En die bovenkant is helemaal schitterend , mooie foto

Marjolijn van Elsberg zei

Oh wat leuk Jo, en die ornamentjes zien er echt leuk uit op dat doosje, had maar gemaild , dan had je er nog twee gehad voor de andere hoekjes. hihi. Je weet me te vinden he!Ik vind je mini bingokaartjes ook zo leuk, heb je die verkleind? Grappig zo.
Veel plezier met geven ook, de ontvanger zal er vast heel gelukkig mee zijn. Groetjes marjolijn.

Marjolein zei

Misschien een vreemde vraag, maar waar heb jij het theedoosje gehaald.
Ik heb er eentje van de xenos gebruikt en daar staat op de voorkant heel groot Thee en dat was er nauwelijks af te krijgen.

Scrappiness zei

Hoi Marjolein, Ik weet niet waar ik je kan antwoorden, dus ik hoop maar dat je dit leest.

Dit theedoosje komt ook van de Xenos. Ik heb het plastic ruitje niet gebruikt maar een nieuwe gemaakt. Bijv. met transparante sheets die je bij kantoorboekhandels kunt kopen. Of plastic kaftjes van rapporten e.d. die ik via mijn werk bewaar.