September 9, 2009

hekje

Overal zie ik ineens van die mooie hekjes verschijnen behalve in de winkels waar IK shop.... Maar bij de Xenos vond ik een zakje tapasvorkjes. Met wat sieradendraad heb ik er zelf een hekje van gemaakt :)
Naar een idee van Annemarie op het Scrapfever forum heb ik dit gemaakt: Oorspronkelijk zaten er kaarsjes in dit kleine doosje. De kikker heb ik met behulp van de Silhouette gesneden.
Verder heb ik niks meegemaakt...

7 comments:

Ellen said...

Wat een leuk idee Jo! Vind je opkikkertje ook wel erg leuk!

Chantal said...

Een super leuk hekje hoor. Je moet er maar net opkomen....

Marjolijn van Elsberg said...

Je opkikkertje had ik al gezien , erg leuk en je hekje is ook superleuk geworden.

Anonymous said...

wat een leuk opkikkertje!!! daar knap je van op!! grappig dat we t zelfde idee hadden ,ik heb de ijstokjes witgeverft en de randejes geinkt ....als je er een gaatje inmaakt . en een brad doordoet is het net een knop om open en dicht te doen !!
liefs raffa

sam said...

erg leuk die opkikker, das nog is lekker!

Ilonka said...

Whow heel apart je opkikkertje . Als je die krijgt ben je snel weer opgeknapt. Een leuk idee.

groetjes ilonka

Unknown said...

wat een leuk idee dat hekje!
Je opkikkertje had ik ook al gezien. Heel erg leuk!