March 25, 2009

Power Girls


Gisteren meegedaan aan de online crop op Scrapfever. Yvonne/Scrappertje had zelf een sketch getekend, en dit is mijn uitwerking. Het papier is van Basic Grey, Marrakesh en behalve een paar hotfixsteentjes, een knoop en een journalling tag van 29th st. Market, heb ik niks anders gebruikt. Jammer dat de printerinkt bijna op is, als er een nieuwe in zit, zal ik de foto even moeten vervangen.
Oh ja,misschien leuk om te vertellen dat de foto is gemaakt tijdens de bonte avond op het schoolkamp van groep 8. De meiden deden een dansje en iets stoers met opblaasgitaren.

Verder heb ik niks meegemaakt...

8 comments:

Anonymous said...

heel leuk jo!! hij is goed gelukt !! de sketch was dan ook erg leuk !! vind het papier wat je gebruikt hebt super groetjes raffa

sam said...

erg leuke lo en stoere foto ook! groetjes sam

Anonymous said...

Leuk lootje Jolanda !
Allen zo jammer dat ik de foto niet kan vergroten om het beter te kunnen zien ....!

ScrapEnjoy said...

Leuk lootje geworden, schitterend al die meiden zo bij elkaar...

lieve groet Lilian

Scrappertje said...

Oh wat is tie leuk geworden zeg. Ik vind'm echt top. Wat een mooi papier. Dat moet ik ook hebbuh! Hahaha... hebbuh hebbuh hebbuh. Balen is dat he als je inkt van je printer op is. Gave foto. Ik ben blij dat je mijn sketch leuk vond! Ik heb er nog meer dus die kunnen we de volgende keer wel maken!

Ellen said...

Hij is erg leuk Jo!!!

Anonymous said...

Mooi!

Groetjes,
Mariƫlle

Anonymous said...

Heel leuke lay out is het geworden, iIk zag bij jou dat ik al een aantal "foutjes"in mijn uitwerking heb maar ach dat noem ik dan maar mijn eigen inbreng. Ik ben nog bezig.
Groetjes MArjolijn.