Pagina's

25 april 2020

Down by the Sea ECD pocketkaart


Een ECD pocketkaart gemaakt voor mijn jarige schoonzus! Omdat ze niet met de motor naar de kust kunnen toeren voor een borreltje en een hapje, komt de kust naar haar toe!



Heerlijk vieze vingers gemaakt door de stansjes te kleuren met inkt. De tag die in de pocket past heb ik bewerkt met een bubbeltjesmask en pasta.  En verder vooral heel veel laagjes over elkaar heen geplakt. 

Achter de uitsparing zit een doorzichtige sheet. Anders zouden de cirkels niet blijven zitten natuurlijk 

  Leuk he, die touwtjes zo. Afgekeken bij Scraplijn :P 

 Zo ziet het er uit als de tag in de pocket zit. 


Ieniemienie meeuwtjes


 Een vogelbadje uit Ed zijn schuur gejat en opgemaakt met wat kokoshaar, een lekker flesje wij, nootjes en Kamerikse mosterdkaas!



Papier Seaside collection van Authentique, stansjes meest under the sea collection maar ook zndere merken, inktjes van Stampin´ up, Planner dies van ECD en bubble malletje van DDBD.

Verder heb ik niks meegemaakt...

7 april 2020

Keepsakesbox voor Vince

In deze nare Coronatijd, met enorm veel zieken, doden en sociale (veiligheids)beperkingen gebeuren er gelukkig ook wel mooie dingen! Mijn nichtje beviel namelijk van een prachtig zoontje, Vince.  Heel sneu dat er geen kraambezoek mag komen, zelfs oma kan alleen achter glas haar kleinzoon bewonderen. Om het gezin wat op te fleuren heb ik een keepsakesbox gemaakt, waarin ze allemaal kleine herinneringen aan de babytijd kunnen bewaren.

  De basis is een eenvoudige theedoos (eenvoudig is moeilijk te vinden tegenwoordig). Het babietje heb ik zelf gemaakt met klei en een malletje.

 Binnenin kleine doosjes om bijv. het melkgebit, een haarlokje en de eerste piercing in te bewaren. 



En extra kaartjes erbij voor het geval ze iets héél anders willen bewaren. 

 Op de bodem heb ik een aantal quotes gestempeld voor achterneefje Vince.
"You can be anything, be yourself" is mijn persoonlijke favoriet. 

Op het geboortekaartje stond een plaatje van een jongetje met een kat. Als vergelijkbaar thema heb ik deze baby met kat voor de kaartjes in de keepsakesbox gebruikt. Schattig plaatje toch! 


Verder heb ik niks meegemaakt...

6 april 2020

Nieuw leven op Vita Nova


Gelukkig gebeuren er ook mooie dingen in deze moeilijke tijd. De lammetjes zijn er weer! Inmiddels ook een eend met maar liefst 13 jongen gezien! Foto maken is nog niet gelukt.  De torenvalkjes cirkelen rond het nest en gaan hopenlijk weer broeden en allerlei andere vogels zijn druk met hun nestjes.  Nu ik thuis werk krijg ik van al dat nieuwe leven veel meer mee. 


Deze notitiebladen had ik nog ergens en heb ze op maat gesneden om er pagina's van te maken. Met wat kunst- en plakwerk ook het randje terug gefrommeld.  De ooit witte stansjes komen van een ruil en heb ik zwart gemaakt met ink. De oranje achtergrond en vlindertjes komen van een theezakje.

De oranje achtergrond op de rechterpagina komt van het theedoosje. Het stansje is van ECD en heb ik recent gekocht.
 



Verder heb ik niks meegemaakt...

Hartelijk Gepensioneerd


Door de Corona-maatregelen sloten ook de bibliotheken en dat gebeurde nét een paar dagen voordat mijn schoonzus met pensioen zou gaan. Het feestje viel helaas in het water, maar kan misschien later nog gevierd worden. Het kaartje was al gemaakt.

Het boekpapier heb ik geprint, de labelstans is van ECD en het lettertype heb ik via www.dafont.com gedownload. 

Verder heb ik niks meegemaakt...

4 april 2020

Favorites of Jacky

Vandaag wordt onze dochter 23 jaar. Leuk om eens terug te blikken en wat favoriete layouts van "door de jaren heen" te plaatsen. De meeste hieronder zijn gemaakt tussen 2009 en 2012, en enkele van latere datum. Old school scrapbooking!

 2008

 2015

 2009

 2013

 2011

 2010

 2011

 2011

 2012

 2011

 2017

 2017

 2017

 2017

 2014

 2013

 2009

 2011

 2010 

 2010


 2008

 2009

 2010

 2009

 2011



Verder heb ik niks meegemaakt...