Pagina's

27 april 2013

Think Pink!

Na bijna een jaar heb ik weer ATC's gemaakt. Ik vond het thema "Think Pink" zo leuk, dat ik ineens weer zin kreeg om met een swap op het SA forum mee te doen.

De roze achtergrondkaartjes kreeg ik van Linn. De inkten die ik heb gebruikt zijndistress inkt in de kleuren worn lipstick en victorian velvet en colorbox catseye old rose. De lippen zijn gemaakt met stempels en sommige heb ik aangezet met roze stickles van de Action. Het puffy randje is gemaakt met fluor-roze liquid applique, dat een 3D effect krijgt als je het met de heattool verhit. Het oog is een afbeelding van internet en heb ik van valse wimpers voorzien die gemaakt zijn uit een bolletje gemeleerd breigaren. Tot slot rond het oog stipjes gezet met perlen pen magic transparant roze.
Verder heb ik niks meegemaakt...

26 april 2013

ICE booklet

Op het Scrapfeverforum hebben we een aantal zaterdagen gecropt. Kitty verzorgde deze tutorial voor een bragbook/wallet. Ik heb er een gemaakt voor een vriendin die een pittige tijd tegemoet gaat. Voor de moeilijke momenten heb ik dit ICE (In Case of Emergency) boekje gemaakt met losse kaartjes waarop Haiku's, quotes en gedichtjes staan waar ze hopelijk moed en kracht uit kan putten.

I made this little bragbook/wallet for a friend who is facing a difficult time. Inside the booklet I stuck 8 cards with Haiku's, quotes and poems for her to read ICE. Hopefully it wil give her strength and courage.









Verder heb ik niks meegemaakt...

22 april 2013

Deze week kwam er nog een eervolle vermelding bij! Het secret door kaartje had ik ingezonden voor een challenge bij let's get shabby. Wat een leuke stimulans is dat zeg :):)
 
En sinds ik deze week ook het maken van ATC's weer heb opgepakt, begin ik het gevoel te krijgen dat ik weer echt aan het opkrabbelen en opbouwen ben. 
 
Verder heb ik niks meegemaakt...

20 april 2013

Superleuk nieuwtje: met mijn layout first signs of spring heb ik de top 3 gehaald bij  Stuck on U Sketches en daarmee deze blinkie verdiend:

Yeah!! I made top 3 at Stuck on U Sketches with my layout first signs of spring. Isn't that fun!!?

Verder heb ik niks meegemaakt...

13 april 2013

"Secret Door" kaartje

Op het Scrapfeverforum hebben we een aantal zaterdagen achter elkaar een online crop. Vandaag was mijn beurt om een workshoppie te plaatsen. De bedoeling was een techniekje maar het wilde niet zoals ik had bedacht. Daarna bedacht ik een techniekje waar de printer bij nodig is...maar die kreeg kuren deze week.
Uiteindelijk is het een secret door kaartje geworden naar aanleiding van een Youtube filmpje (er zijn er vele - gewoon secret door card intypen en dan krijg je een lijst)
Door een speciale vouw en snijtechniek krijg je een kaartje met twee binnenkanten.

Ik stuur dit kaartje ook in voor de challenge bij let's get shabby challenge 44 en van de lijstjes heb ik gebruikt: bonnet, lace/flowers en distressing/inking

de voorkant met sluiting


de binnenkant, raampjes dicht
de binnenkant, raampjes open




de geheime binnenkant


vanaf de bovenkant ziet het er zo uit
Materialen:
Het papier is van een "ledger"blok van Prima.
Het icoontje op de voorkant kreeg ik van Linn
de op kraft gestanste takjes van Elske.
Het kleine fotolijstje is van Xenos.
De witte raampjes heb ik gemaakt met een grote vogelokooi stans die ik van Cissy mocht lenen.

verder heb ik niks meegemaakt...

11 april 2013

First signs of Spring 2013

Twee uitdagingen ga ik aan met deze layout van het zwanenkoppel dat in onze achtertuin een nest aan het uitbroeden is.
De eerste is een persoonlijke uitdaging die ik op het Scrapfeverforum kreeg van Marijke: een kleurenchallenge en het thema lente.
De andere is de maartsketch van  StuckonUsketches

I am entering two challenges with this layout of the swans couple that is nesting in our backyard. 
The first is a personal challenge that I got from Marijke at the Scrap Fever Forum: a color challenge and theme should be spring.
The other is a sketch of StuckonUsketches




Het papier is ook weer een ouwetje van Prima: Rasberry pastures. Verder heb ik een tak van Dusty Attic gebruikt, en bewerkt met diverse kleurtjes Liquid Applique en kleine bloemetjes van Prima. De klimop aan de linkerkant is met dezelfde stans gemaakt als op de kleine foto.

The paper I used is also a oldie from Prima: Rasberry pastures. The Dusty Attic is altered with various colors of Liquid Applique and small flowers from Prima. The ivy on the left is made ​​with the same die as the one you see on the small picture.





 
 

Verder heb ik niks meegemaakt...

9 april 2013

Doosje

Op het SF forum doen we een scrapmarathon, enkele zaterdagen achter elkaar plaatst iemand een uitdaging of workshoppie op het forum. Als je zin en tijd hebt doe je mee.
Afgelopen zaterdag hadden we de keuze uit 2 dingen: een bingokaart en kleurenchallenge van Carla en een dooskaartje van Marjolijn. 
Ik heb de 2 gecombineerd met dit als voorlopig resultaat. Zodra het een bestemming heeft kleed ik het nog wat verder aan.






Verder heb ik niks meegemaakt...

7 april 2013

Happy Journey

Op het SA forum organiseerde Mazina weer een secret scraplift, waarbij je een layout doorgeeft aan een ander die hem dan moet liften. Ik was de laatste van onze groep, de sketch is gespiegeld, maar de meeste details zijn nog redelijk goed bewaard gebleven.

Op mijn layout heb ik een techniekje uitgeprobeerd dat Ingvild Bolme heeft uitgelegd in het blad Histoire de Pages. Ben er redelijk tevreden over, maar moet nog wel de finesses leren!
Papier is van Prima, ik heb veel stempels gebruikt, gesso, inkt en masks. De srabble letters zijn gestempeld op kurk en uitgeponsd en de foto is gemaakt in Céfalu, Sicillie.
Ik wilde deze layout inzenden voor de kurk challenge bij Scrap Your Story (want het moest een layout zijn) maar de volgende challenge staat er al op.

This layout is the result of a Secret Scraplift Challenge that we had on the SA forum. 
The background is made using a technique that Ingvild Bolme explained in the magazine Histoire de Pages.  I wanted to enter this layout for the Cork challenge at Scrap Your Story but I think it has ended already. Background paper is from Prima. I used a lot of stamps, masks, gesso and ink. Stamped scrabble letters on cork en punched them out. And the photo was made in Céfalu, Sicily.











Verder heb ik niks meegemaakt...

1 april 2013

Keepsakes of Kyan

Het blijft leuk om te maken, de keepsakes boxen voor babietjes. Ook deze is voor een jongetje en heb ik in opdracht gemaakt.
Hopelijk worden er binnenkoort ook wat meisjes geboren, dan kan ik lekker "los" met bloemen en kant hihi.

Het papier is Itsy Bitsy van K&Company. Het babietje heb ik zelf gegoten met Utee, Utee flex en zilver embossingpoeder.
De scrabble letters heb ik gemaakt met kurk, scrabble stempels en een vierkante pons.
Het geboortekaartje is aan de binnenkant van het deksel bevestigd en op de bodem van de vakjes heb ik quotes gestempeld.

Again I got to make a keepsakes box on demand, so much fun to make this! (Although I hope the next one will be for a girl)
I made the tiny baby myself, with a silicone mold and whit Utee, Uteeflex and silver embossinpowder.
The word "keepsakes" is made with scrabble stamps, cork and a punch.
I entered this box in the current "cork" challenge at scrap your story. Hope they do not only allow layouts though..





Verder heb ik niks meegemaakt...