Pagina's

29 mei 2024

Sidekick Saturday prompt 10 en 11

Prompt 10 - Insecten
Voor deze pagina heb ik een gave techniek uitgeprobeerd en met de gelliplate, distress oxide inkt en een foto uit een Libelle van 1948 een hele gave achtergrond gemaakt.  Doe de inkt op je gelliplate, rol het uit en leg het plaatje er op. Druk en wrijf het goed aan en verwijder daarna het tijdschrifpapier weer. Leg vervolgens op die plek wit glad cardstock en wrijf en druk het weer goed aan. Tadaaaaa!!!Op de honingraat zit bijenwas. 


Prompt 11 / Health - Hospitals
Dokter Bernard is hopeloos verliefd op verpleegster Frieda maar zij moet er niks van weten. What's up doc? Het duurde even voordat ik het idee had uitgewerkt. Het doktersplaatje komt van Internet, al het andere uit de nieuwe ECD sets van Esther. Verder heb ik niks meegemaakt...

Places we Go - workshop pakket album Scrapfever

Tijd voor een nieuw album, nadat een van mijn albums op het Kreadoe Lentefestival gestolen was. Ik heb het "Albanie"album van Scrapfever gemaakt, maar met andere kleuren en het papier Places We Go van Mintay. Elke pagina heeft flapjes, klepjes en pockets dus je kunt er enorm veel foto's in kwijt.
Het is als compleet workshoppakket te koop via de webwinkel, alles wat je nodig hebt zit er bij!  

Ik heb fotootjes van 3 verschillende vakanties verwerkt in het album. Het vliegveld, de auto en wat mooie herinneringen!! Hier een kleine selectie er van. 
 Sicillië 2010 - wat een mooie reis was dat. Op de bonnefooi met zijn drietjes doorkruisten we het eiland. Natuurlijk stond er ook een bezoekje aan vulkaan de Etna op het menu. De hoofdstad sloegen we over, we zoeken liever afgelegen pareltjes op. 
In 2014 gingen we naar het Griekse eiland Zakynthos, schildpaddeneiland. Ook hier hadden we een autootje gehuurd om de boel te verkennen. Wat een mooie plekjes hebben we gezien.En de laatste vakantie met zijn drietjes, de Abruzzen in Italië, 2020. Met een uitstapje naar Napels om de Vesuvius te beklimmen. Pompeï sloegen we bij nader inzien over...veel te druk en we hadden de dag daarvoor het Herculaneum bezocht, kleiner maar zéér indrukwekkend. 
De overblijfselen van het pakket. Kan ik nog wel wat kaartjes mee maken. Niks weggooien he, als kan nog bruikbaar zijn😅  

Verder heb ik niks meegemaakt....

20 mei 2024

It's a Baby Boy

Inlay voor een "lief en leed" kaart gemaakt met de nieuwe ECD stansset van Esther Glas, zo schattig dat flesje! Van het rompertje bij de set zelf een reinforcer gemaakt, was wel een gepriegel maar het is gelukt. De fotokaart is onze Scoutingboerderij en is op deze manier toch persoonlijk. 


Materialen:
Inkt: stampin'up Pacific point
Div. cardstock


Verder heb ik niks meegemaakt...